Home Centrala termica Ariston
Centrala termica Ariston
Centrala termica Ariston PDF Imprimare Email
Centrala termica Ariston
Scris de marinela21   
Joi, 21 Iulie 2011 14:05

Daca nu stii ce tip de sistem de incalzire sa iti achizitionezi, poti opta pentru o centrala termica Ariston, deoarece iti asigura un confort sporit, de care nu ai parte atunci cand cumperi modele de centrale clasice. O centrala termica Ariston este prevazuta cu diverse functii, in asa fel incat folosirea ei sa fie cat mai usoara si mai eficienta. Designul ergonomic si butoanele accesibile fac din aceasta centrala o alegere potrivita pentru incalzirea locuintei tale.

O centrala termica Ariston este conceputa astfel incat sa confere o eficienta energetica sporita in urma monitorizarii conditiilor climaterice. Consumul de combustibil gazos este redus, in timp ce confortul este asigurat pentru intreaga locuinta. O astfel de centrala este usor de instalat, usor de reparat si de intretinut. Indiferent de model, toate sunt prevazute cu un panou de comanda intuitiv, usor de accesat de oricine, fara necesitatea de a citi manualul de instructiuni.

O centrala termica Ariston este prevazuta cu functia auto, care asigura un consum minim pentru o eficienta maxima. Practic, prin intermediul acestei functii, centrala termica Ariston alege singura cei mai buni parametri de functionare in raport cu conditiile de temperatura din locuinta. De asemenea, o centrala termica Ariston poate sa respecte intocmai gradul de confort dorit, setat de utilizator.

O centrala termica Ariston da dovada de o eficienta marita, asigurand o economie maxima de energie si un grad de confort deosebit. Un astfel de sistem de incalzire prezinta un procent de pana la 15% de economisire a energiei, in raport cu alte tipuri de centrale. O astfel de centrala termica apartament mai este prevazuta si cu un sistem info plus, prin intermediul caruia sunt puse la dispozitia consumatorului toate informatiile referitoare la performantele echipamentului sau la starea actuala a sistemului.

Orice centrala termica Ariston este prevazuta cu sistemul confort, prin care componentele electrice, precum ventilatorul si electropompa de circulatie, se conformeaza cerintelor impuse de sistem, in asa fel incat performanta sa fie maxima, insa cu minim de resurse. Cele mai multe modele de centrala termica Ariston sunt prevazute si cu functia de asigurare a apei calde menajere, iar prin intermediul functiei Confort plus, ai parte in doar 5 secunde de apa fierbinte pe care ti-o doresti.

Ultima actualizare în Vineri, 22 Iulie 2011 07:51
 


Sondaje

Care credeti ca este cea mai buna centrala termica murala conventionala de apartament?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com