Home Centrala termica second hand
Centrala termica second hand
Centrala termica second hand PDF Imprimare Email
Centrala termica second hand
Scris de marinela21   
Vineri, 22 Iulie 2011 13:52
Atunci cand trebuie sa alegem un anumit tip de sistem de incalzire, ne gandim in special la pretul pe care il vom plati, care trebuie sa fie in conformitate cu bugetul nostru. Iar in momentul in care nu dispui de o suma foarte mare de bani, poti opta si pentru o centrala termica second hand, care sa fie in buna functionare, insa pe care sa o poti achizitiona la un pret mai mic fata de pretul pietei pentru centralele noi.

Poti gasi o centrala termica second hand fie pe internet, pe site-urile specializate in astfel de produse, fie chiar la cunoscuti. Cu siguranta o persoana apropiata tie, fie ruda, fie prieten, vrea sa isi inlocuiasca vechiul sistem de incalzire si astfel ii poti cumpara tu acea centrala termica second hand. Bineinteles, este important ca respectiva centrala sa poata functiona in continuare la capacitate maxima, cu singura diferenta ca este mai ieftina pentru ca a fost deja folosita.

O centrala termica second hand poate fi de diverse tipuri: centrala termica pe lemne, peleti, pe gaz sau pe baza de curent electric. Fiecare tip de centrala termica second hand prezinta o serie de avantaje si dezavantaje. Le poti analiza pe fiecare si ulterior iti poti da seama ce anume iti doresti. Daca iti doresti un sistem de incalzire cat mai ecologic si totodata economic, poti opta in special pentru o centrala termica second hand pe peleti sau lemne.

Daca vrei o centrala termica second hand care sa fie economica si extrem de eficienta, deoarece locuiesti intr-o zona extrem de rece, atunci poti cumpara o centrala pe gaze. O astfel de centrala reuseste sa functioneze la capacitate maxima chiar si la temperaturi de sub 10 grade Celsius, in conditiile in care o centrala pe baza de energie electrica ar avea un randament scazut la astfel de conditii atmosferice.

Atunci cand esti interesat mai mult de o centrala care sa poata fi instalata usor, care sa nu necesite alimentare manuala la o anumita perioada de timp, asa cum se intampla in cazul unei centrale pe lemne sau centrala termica peleti, poti achizitiona o centrala termica second hand care functioneaza pe baza de energie electrica. O astfel de centrala termica second hand iti va impune niste costuri ridicate, insa are avantajul de a fi nepoluanta si cu un grad ridicat de siguranta.

 


Sondaje

Care credeti ca este cea mai buna centrala termica murala conventionala de apartament?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com